30 Temmuz 2019 Salı

DONALD GOULD VE ŞANSI KULLANMAK...





Donald Gould...

Gould üniversitedeyken aldığı müzik teorisi dersleri sayesinde pek çok enstrümana dair bilgi sahibiymiş. ancak okul masraflarının çok yüksek olması sebebiyle eğitimini tamamlayamadan okuldan ayrılmak zorunda kalmış.

Yıllarca ABD donanması için çalışan 54 yaşında eski bir müzisyen Donald. 1998 yılında eşini kaybettikten sonra uyuşturucuya teslim olmuş ve kısa bir süre sonra da 3 yaşındaki oğlunun velayetini devlet elinden almış. Uzun yıllar evsiz bir şekilde hayatına devam etmiş.

 Ta ki 2015 yılına kadar... Florida'nın Sarasota şehrinde yönetim 7 farklı yere insanların çalmasını umut ederek 7 piyano koyması ve bu piyanalordan birisine denk gelen Donald’un şapkasını çıkartıp "Come Sail Away" şarkısını çalması hayatında büyük bir değişikliğe oldu.

Yoldan geçen birisi bunu kayda aldı ve sadece 2 gün içinde 2.000.000 görüntülenme ile "Evsiz piyanist" olarak ünlendi. Dünyanın dört bir tarafından gelen 30.000 dolarlık yardım ile önce rehabilitasyonu tamamlayarak Sonrasında oğluna yeniden kavuşuyor ve binlerce kilometre öteden, Almanya'dan Sabine Perez ile yeni bir hayat kuruyorlar kendilerine. Albüm ve konser teklifleri, ailesi, aşkı, piyanosu ve sağlığı sonrası Donald Gould bambaşka ve ünlü birisi oluyor.

Bilgi ve yeteneklere sahip olduğunuzda bir gün ortaya çıkmasını sağlayacak imkanlarla karşılaşabiliyorsunuz. Sadece bir yeteneğe sahip olmanın dışında insanların kendi değişimlerini değiştirebilecek gücünde kendi içlerinde olduğunu bilmesi de önemli…. Kendinizi geliştirin, Umudunuzu ve ümidinizi hiçbir zaman kaybetmeyin.

Unutmayın ki; Değişim Siz Elinizi Uzattığında Başlar! 


Hiç yorum yok: