28 Haziran 2020 Pazar

2021 LGS ve YKS SINAVLARINA DESTEK PAKETİ







LGS ve YKS SINAVLARINA
DESTEK PAKETİ

Öğrencilerin ve velilerin genel olarak mustarip olduğu konulardan biraz bahsetmek istiyorum.

Veli gözünden baktığımızda karşımıza çocuklarının okuması için üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalışan, bilinçli veli profili çıkıyor. Maddi durumları iyi olan veliler kolejleri tercih edip bir de özel öğretmenlerle açığı kapatmaya çalışırken, maddi durumu orta düzeyde olan velilerde şartlarını zorlayarak aldıkları banka kredileriyle aynı imkanlardan çocuklarının faydalanmasını istiyorlar. Koleje gidemeyip devlet okulunda okuyan öğrencilerinde dershane ve özel öğretmenlerle desteklendiğini gözlemliyoruz. Yani çocuklarının başarısı için masraftan kaçmayan, her türlü imkânı oluşturmaya çalışan veli gruplarıyla karşı karşıyayız.


Çocukların gözünden de baktığımızda durum farklı değil onlarda anne ve babasının kendisi için yaptığı bu fedakârca davranışların farkındalar. Buraya kadar her şey güzel. İki grupta olayın farkında.

Okulun ilk yıllarında Her sene bu fedakarlığı yapan veliyle bu fedakarlıkların farkında olan öğrenciler arasında bu güzel süreç devam eder. Sınav yılı olmadığından öğrenci ve veli üzerinde baskısal bir durum söz konusu değildir. Ta ki son yıla gelinceye kadar. Yani sınav yılı.  Bu yıla kadar üzerine düşeni tam anlamıyla yapmamış öğrenci yavaş yavaş veli baskısını üzerinde hissetmeye başlar. Hemen yoğun bir çalışma temposu içine girmesi gerekmektedir. Konu anlatımlı ders kitapları, testler ve sonrasında deneme kitapları alınır. İlk zamanlar öğrenci bir şeyler yapmak için çabalar durur. Ancak yapması gereken çok şey olduğunun farkına varınca yavaş yavaş motivasyonu düşer. Ne yapması gerektiğini? Nasıl yapması gerektiğini? Bir türlü bilemez. Bu arada velide sürekli olarak “çalış” baskısı yapmaktadır. Ve doğal olarak ortamlar gerilir. Hele bir de evde bu takip ve “çalış” söylemi bir kişinin üstündeyse aile içinde stresin artması kaçınılmaz olur.  

Öğrencinin ve velinin sene başında alacağı kararlar arasında mutlaka sınavlar konusunda profesyonel psikolojiden anlayan bir danışman veya koç olmalıdır. 

Neden önemli;

Üzerinize düşen her şeyi yaptığınızı düşünelim. Yani tüm istenilen kitaplar alındı. Eksik bilgiler konusunda özel öğretmenler çağrıldı.

Sonuç: programsız çalışan, stresi yönetemeyen, zamanı yettiremeyen, ne yapacağını bilmeyen, sürekli yap denilen, paragraf sorularını anlamakta zorlanan, zamanla motivasyonu düşen, sınav yaklaştıkça kaygısı artan bir öğrenci profili vardır. Son anda destek alma çabaları da fayda sağlamaz.
Oysa;

Öğrenciyle birebir görüşen,
Program yapan ve programını takip eden,
Ona;
Anlayarak Hızlı Okumayı,
Hafıza Teknikleriyle öğrenmeyi,
Konsantrasyon sağlamayı,
Odaklanmayı,
Stresi yönetmeyi öğreten bir profesyonelle çalışmak sonucun daha verimli olmasını ve sınavda başarı sağlar.

Sınav Destek Paketi içeriği

Sınav gününe kadar yapılacak bütün çalışmaları kapsamaktadır.
10 Seans koçluk görüşmesi (On -Line) ( 1500 TL)
2 seans EFT Uygulaması (On -Line) (300 TL)
18 Saat Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi (On -Line) (650 TL)
18 Saat Hafıza Teknikleriyle Öğrenme Eğitimi (On -Line) (650 TL)
3 Adet Kitap Hediyesi (60 TL Değerinde)
3 Adet Uygulama Kitabı Hediye (450 TL Değerinde)
Sınav Destek Paketini Tek tek hesapladığınızda 3650 TL değerindedir. Sizlere paket olarak sunduğumuz Eğitimler indirimli olarak sadece 2600 TL dir.
Eğitim başlama tarihi: 17 Ağustos 2020
Erken kayıt son tarih: 7 Ağustos 2020
Erken kayıt indirimi: %20
Grup katılım: % 25 (2 ve daha fazla katılım için geçerlidir.)  

Eğitim sınıfımız 10 öğrenciyle sınırlıdır.

Koçluk görüşmeleri, EFT uygulaması, çalışma programları birebir yapılır.

Anlayarak Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleriyle Öğrenme Eğitimleri Max. 10 Kişilik (on*line) Sınıflarda olacaktır.

Eğitimler ve görüşmeler Zoom Programı üzerinden yapılacaktır.

Sınava Nasıl Hazırlanır sınız?
Sınav Başarısı için dikkat edilecek 5 önemli konu
Sınava kadar güçlü motivasyon nasıl oluşur?
Sınav sürecindeki çocuğa nasıl destek olmalısınız?

Hiç yorum yok: