23 Eylül 2017 Cumartesi

SİZ İLK OLARAK NE GÖRDÜNÜZ ?





Resmi iyice inceledikten sonra ilk olarak gördüğünüz şey nedir ? Eğer iki farklı anlamı birbirine çok yakın süreler içinde gördüyseniz, diğer anlamında yorumunu okumanızı tavsiye ederiz.




ÖNDE BİRLEŞEN ELLER GÖRDÜYSENİZ.

Öncelikli olarak elleri görmeniz genel çerçeve olarak bir mantık insanı olduğunuzu gösterir. Önünüzdeki olayı, çalıştığınız projeyi, ya da söz konusu her neyse, ilk iş olarak mantık süzgecinden geçirerek hareket edersiniz. Sürekli atıp tutan ve fazla yükseklerde uçan kişilerden pek hoşlanmıyorsunuz ve dürüstsünüz. Bu özelliğinizden dolayı kendinizi bazı zamanlar çevresindeki insanların akıl danıştığı kişi pozisyonunda buluyor olabilirsiniz. İşte tam da bu yüzden önde birleşmiş iki el gördünüz.

BİR AĞAÇ GÖRDÜYSENİZ

Eğer resme bakar bakmaz bir ağaç gördüyseniz bu çevresindeki olayların ve insanların gerçek yüzünü görebilen farkındalığı yüksek biri olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca ilk olarak ağacı farketmek, aynı zamanda duygusal bir yapıya da işaret eder. İnsanların yalan söylediğini hiçbir emare görmeden anlayabilirsiniz. Ancak duygusal kişiliğinizden ötürü çevrenizdekileri kırmamak adına kendinizi bu yalanlara “inanıyormuş gibi” yaparken bulabilirsiniz…

BİR PATLAMA GÖRDÜYSENİZ.

Resme ilk baktığınız anda bir patlama gördüyseniz bu yaratıcılık seviyesi oldukça yüksek biri olduğunuz anlamına gelmektedir. Resme ilk baktığı anda patlama gören kişiler oldukça azınlıktadır. Yaratıcılık ve ince düşünce gerektiren alanlarda başarılı olabilecek potansiyele ve hayal gücüne sahipsiniz. Özgür ruhlu ve kendi bildiğini okuyan bir tavrınızın da olması yüksek bir ihtimaldir.

Alıntı: http://filoji.com/3-farkli-anlami-ayni-anda-barindiran-negatif-alan-testi-siz-ilk-olarak-ne-gordunuz/




Hiç yorum yok: